(0362) 40 40 50
Замовити зворотній дзвінок
Укр
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Вакцинація проти COVID-19 вже з листопада!

COVID-19 став страхом та горем для всього світу. Від початку епідемії в Україні захворіло близько 3,3 млн осіб, а майже 80 тисяч українців не змогли вилікуватися від цієї хвороби. 

Медики всього світу шукають ліки від цієї хвороби, але поки що таких препаратів немає, саме тому варто попередити хворобу, щоб уникнути ускладнень, і найдієвішим способом зробити це буде вакцинація, яку з листопада можна зробити в нашому медичному центрі!

Ми використовуємо тільки сертифіковані препарати, які довели свою дієвість, тому впевнені, що щеплення від COVID-19 в «Оксфорд Медікал Рівне» – це надійний спосіб захистити себе та своїх рідних від цієї страшної недуги! Ми пропонуємо вибір з трьох найпопулярніших та найдієвіших вакцин, які довели свою ефективність: Coronavac, Comirnaty та Moderna.

Вакцина Coronavac

Дана вакцина схвалена ВООЗ як препарат екстреної вакцинації. Її розробник – масштабна фармацевтична компанія з Китаю – Sinovac Biotech. Використання цього препарату дозволено в 40 країнах світу, в тому числі і в Україні. Згідно з дослідженнями чилійських науковців, Coronavac є ефективним в якості попередження смертності від коронавірусу у 86,3% випадків і в 87,5% – як попередження тяжкого перебігу хвороби та госпіталізації. 

Спектр дії поширюється на штами «Альфа», «Гамма» та «Дельта». Дія вакцини забезпечується інактивованим вірусом, який міститься в її складі. Завдяки щепленню препаратом Coronavac відкривається можливість подорожувати 50 країнами світу. Курс вакцинації включає двократне введення препарату з проміжком у 14–28 днів. 

Протипоказання – гостра алергічна реакція на основну або допоміжні діючі речовини. З обережністю та за рекомендацією лікаря вводити вагітним. 

Вакцина Comirnaty

Comirnaty спільно розроблена американською компанією Pfizer та німецькою фармацевтичною фірмою BioNTech. Ефект препарату досягається завдяки наявності в ньому мРНК коронавірусу. Завдяки введенню Comirnaty організм виробляє антитіла на білок, що міститься в оболонці вірусу. Таким чином під час реального контакту імунна система вже «вміє» знищувати цей білок, без якого оболонка коронавірусу руйнується, й він стає неактивним. мРНК, що вводиться з препаратом, безслідно виводиться з організму, не впливаючи на внутрішні процеси та не залишаючи слідів у ДНК людини. 

Використання Comirnaty дозволено особам від 12 років та схвалено ВООЗ як препарат екстреного застосування. Зараз цією вакциною користується більше 100 країн світу, включаючи США та ЄС. Препарат ефективний в 95% випадків зараження «диким» вірусом, що був виявлений на початку епідемії в Китаї. Були проведені досліди, під час яких виявили ефективність препарату в 93,7% випадків зараження штамом «Альфа» та в 88% відсотків випадків зараження штамом «Дельта». 

Повна вакцинація включає двократне введення препарату з проміжком у 21–28 днів. Сертифікат про вакцинацію препаратом Comirnaty дає можливість подорожувати у 125 країн по всьому світу. 

Протипоказання – гостра алергічна реакція на компоненти. Вагітним рекомендується перед щепленням попередня консультація лікуючого лікаря. 

Вакцина Moderna

Препарат Moderna розроблений однойменною біотехнологічною компанією з Америки спільно з Центром досліджень вакцин при Національному інституті алергії та інфекційних хвороб (NIAID), США. Використовується в 70 країнах світу та дозволена особам старше 18 років. 

Moderna запобігає летальним випадкам та госпіталізації у 96,1% випадків зараження штамом «Дельта». Основна діюча речовина – мРНК коронавірусу. Така субстанція стимулює вироблення антитіл на білок оболонки вірусу, тому при контакті імунна система має змогу боротися зі збудником та пригнічувати його розвиток. Після утворення антитіл мРНК повністю виводиться та не впливає на ДНК. 

Щоб пройти цикл вакцинації, потрібно увести 2 дози препарату з проміжком у 28 днів. Щеплення даним препаратом відкриває двері для подорожей у 93 країни світу.

В нашому медичному центрі можна пройти вакцинацію будь-яким з описаних препаратів та бути впевненим у їх якості. Ми зберігаємо вакцини в умовах, прописаних рекомендаціями ВООЗ та компаніями-виробниками. Попіклуйтеся про себе та рідних – вакцинуйтеся від Covid-19!

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ


( Рейтинг: 4.57, голосів: 23 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up

Записатися на прийом

Якщо ви не знайшли потрібну інформацію - зв’яжіться з нами зручним для вас способом