(0362) 40 40 50
Замовити зворотній дзвінок
Укр
Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Оксфорд Медікал "ЗА" вагітність та материнство разом з проектом "Пузата Мама"

Медичний центр Оксфорд Медікал пропагує вагітність та материнство! Тому ми вирішили долучитись до місцевого проекту «Пузата Мами» в якості генерального партнера!

Проект передбачає щоденні заходи для вагітних мам, і ми зі свого боку сприяли, щоб кожна учасниця отримала якісну, корисну інформацію про період вагітності, пологів та догляду за малюками з уст лікарів.

Ми проводили лекції по косметології від лікаря дерматолога, косметолога Захожої Анни Іванівни, на яких розповідали про догляд за шкірою, як у період виношування дитинки та після народження.

Також проводили наглядні процедури догляду за обличчям!


Лікар педіатр, неонатолог Приходько Марина Валеріївна розповідала про вакцинацію, про грудне вигодовуваня, як надати першу медичну допомогу немовляткам, як згодом їх привчати до горщика та, як з ними подорожувати і що потрібно взяти із собою в аптечку!


Проект закінчився святковим  фіналом та фотовиставкою учасниць із розмальованими животиками…. Фото два тижні прикрашатимуть рецепцію медичного центру Оксфорд Медікал.


Медичний центр Оксфорд Медікал крокує нога в ногу з часом та можливостями. Ми розвиваємось разом з вами та народжуєм нову енергію та ідеї.

Ваш Оксфорд Медікал!


( Рейтинг: 0, голосів: 0 )




Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up

Записатися на прийом

Якщо ви не знайшли потрібну інформацію - зв’яжіться з нами зручним для вас способом